vakbeurs Facilitair 2013

Veel belangstelling voor Scandinavian Business Seating tijdens vakbeurs “Facilitair 2013”

De 3 daagse vakbeurs “Facilitair 2013” is voor Scandinavian Business Seating opnieuw een geslaagde en succesvolle beurs geweest. Nederland is een van de belangrijke markten voor de Scandinavische leverancier van kantoorstoelen in Europa.

“Facilitair vormt voor ons, als een internationale leider voor kantoorstoelen, het perfecte platform om nieuwe producten te lanceren en onze klanten te ontmoeten,” zegt Toon Mampaey, Commercieel Directeur van Scandinavian Business Seating. Scandinavian Business Seating heeft zich sinds 2007 ontwikkeld tot een toonaangevende groep op het gebied van design en productie van bureaustoelen voor kantoren, scholen en overheid. De groep bezit de Scandinavische merken HÅG, RBM en RH, die samenwerken om de visie van de groep: “Make the world a better place to sit” te realiseren.

Hiertoe was de stand in hal 3 uitgerust met verschillende producten van HÅG, RH & RBM , die een goede basis vormden voor een kennismaking met Scandinavian Business Seating.

Milieu

De kwaliteitsnormen van Scandinavian Business Seating zijn altijd hoog. De producten worden getest conform een aantal internationale kwaliteitsnormen op het gebied van functionaliteit, afmetingen, afwerking en duurzaamheid. SB Seating is vastbesloten om voortrekker te zijn van duurzame ontwikkeling. Elke stoel wordt ontworpen en geproduceerd conform de vijf basisprincipes van duurzaamheid.

Beurs Facilitair

Natuurlijk waren ook bij dit evenement de omstandigheden bijzonder aangenaam. Een uitgebreide catering zorgde in combinatie met een informele benadering voor een prettig “beursklimaat” op onze stand.

Volgend jaar is Scandinavian Business Seating zeker weer van de partij, mogen we u dan ook (weer) ontmoeten ?!