Meet RBM Noor
Een lichte en vrolijke stoel van geniale eenvoud
De RBM Noor is een moderne klassieker en markeert een nieuw begin. Een collectie kantine- en vergaderstoelen die werkplekken en sociale ontmoetingsplaatsen nieuw leven inblaast.

Maak kennis met een uitgebreide collectie kleurrijke en eenvoudig te combineren stoelen voor alle doeleinden, ruimtes en omgevingen. Noor, wat staat voor Noorderlicht, combineert, sfeer, functionaliteit en gebruiksgemak voor plezierige vergaderingen en gezellig samenzijn. Een collectie met een Scandinavische identiteit en oog voor het milieu. RBM – Vitalising Space & Relations.

Ontwerp: Form Us With Love, StokkeAustad, Susanne Grønlund/Grønlund Design en Scandinavian Business Seating design team.
 

Functionality

Klassieke Scandinavische kwaliteit en functionaliteit
Slanke lichtgewicht en eenvoudig in te zetten, op te stellen, te stapelen, op te slaan en schoon te maken. De RBM Noor is ontworpen voor uw plezier en gemak. Dankzij de hoge kwaliteit en de uitstekende ergonomie biedt Noor een comfortabele zitervaring. De 8 mm kuip en de organische 3D-vorm zorgen voor vriendelijke vormen en oppervlakken, optimaal contact en ondersteuning. Geschikt voor jong en oud, voor heren in pak en trendy jonge mensen, voor iedereen, ook voor jou.


Colourful
Een gemakkelijk combineerbare en kleurrijke collectie
U kiest uw favoriete model, materiaal en kleur. De polypropyleenzittingen zijn verkrijgbaar in vijf kleuren . De 3D-fineerzittingen zijn verkrijgbaar in een eiken, beuken of donker gevlekt essen uitvoering. Bekleding naar keuze. Het model met 4 poten en met het sledeframe zijn verkrijgbaar in tal van kleuren en afwerkingen. Net als de armleggers. De houten poten zijn van geolied en donker gevlekt eiken, het aluminium onderstel is zwart,  gepolijst of wit. Er is een RBM Noor voor ieder doel en voor iedere vorm van interactie.

 

Likability
Ontworpen voor liefde op het eerste gezicht
De RBM Noor-collectie bestaat uit vrolijke en comfortabele stoelen die bij de eerste aanraking, aanblik en zitervaring positieve reacties oproepen. Gladde oppervlakken met dynamische materiaalcombinaties. Een licht en vrolijk ontwerp van geniale eenvoud. Verhoogt de sfeer, creëert de juiste energie, zet aan tot actie en verlevendigt mens en geest. RBM Noor vereenvoudigt het samenzijn


Diversity
Stoelen die communiceren, stoelen met karakter.
De RBM Noor past bij iedere sfeer - speels, gezellig creatief, avant-garde, geraffineerd, formeel, chic ... Bevordert goede communicatie en verlevendigt iedere omgeving - vergaderzalen, kantines, auditoria, lobby’s, winkels, kunstgalerijen, scholen, bibliotheken, leslokalen, groepsruimtes, werkkamers, kleine kantoren en thuiskantoren. Kortom: al uw ruimtes.

 

Environmental
Altijd met oog voor duurzaamheid
De geringe CO2-voetafdruk maakt de RBM Noor tot een duurzame keuze. Noor maakt op efficiënte wijze gebruik van milieuvriendelijke materialen zoals gerecycled aluminium, polypropyleen en deels gerecycled staal. Nieuwe transparante poederlakken vervangen chroom als oppervlaktebehandeling. Er wordt geen gebruik gemaakt van lijm, waardoor de stoel eenvoudig te demonteren en te recyclen is, en voldoet aan de strengste milieueisen voor gebruik binnenshuis.

 


StokkeAustad
Een bekroond designbureau uit Oslo, Noorwegen, dat via design waarde creërt. Door de essentie van elke designuitdaging bloot te leggen, ontwikkelt StokkeAustad holistische en rendabele oplossingen. Goede producten worden niet alleen gezien in een context van esthetiek, functionaliteit en winst, maar ook door waarden in het ontwerpproces te identificeren.
www.stokkeaustad.com
 

Form Us With Love
De studio Form Us With Love is actief in Stockholm, Zweden. Ze laten zich leiden door een sterke overtuiging dat de holistische denkwijze voor design de manier is om vooruitgang te boeken. Ze stelt de conventionele ontwikkeling en productie van dagelijkse voorwerpen, meubels en verlichting op de proef. In 2012 werd FUWL door Fast Company vermeld als één van de 50 meest invloedrijke designers ter wereld.
www.formuswithlove.se
 

Susanne Grønlund/Grønlund Design
Een beroemde en bekroonde designer met een lange ervaring in het design en de ontwikkeling van nieuwe producten in verschillende categorieën. De studio is gespecialiseerd in een innovatieve ontwikkeling met een sterke focus op de wensen van de eindgebruiker. Susanne Grønlund heeft haar roots in de Scandinavische designtraditie, maar is altijd op zoek om nieuwe wegen in te slaan.
www.gronlunddesign.com