Organisatorische mededeling SBSeating Benelux

De afgelopen 11 jaar heeft Toon Mampaey succesvol aan het roer gestaan van RH Stoelen en is nu volledig verantwoordelijk voor de drie merken HÅG, RBM en RH. Hij volgt hierbij Roy Lieshout op die heeft besloten om Scandinavian Business Seating per direct te verlaten. Roy Lieshout is vanaf 2005 Managing Director geweest voor HÅG en RBM in de Benelux en heeft een grote bijdrage geleverd aan de groei en het succes van het merk HÅG en later ook RBM met behulp van een succesvol, enthousiast en toegewijd HÅG/RBM salesteam.

Marijke de Roo gaat als Sales Manager HÅG en RBM met haar salesteam de directe commerciële verantwoordelijkheid dragen voor de merken HÅG en RBM en het belangrijkste  contact worden voor het behartigen van de specifieke HÅG/RBM belangen. Marijke zal direct aan Toon Mampaey gaan rapporteren.

Ketil Årdal, Senior Vice President, Commercial Operations van de Scandinavian Business Seating Group zal voorlopig de rol van Country Manager Benelux op zich nemen.

De benoeming en nieuwe structuur zal binnen Scandinavian Business Seating Benelux leiden tot een nog duidelijkere en betere merk- en klantgerichtheid waardoor de positie in de Benelux in de toekomst nog verder zal worden versterkt.

Oslo, Dordrecht, Etten-Leur 12 juli 2012

Met vriendelijke groet,
 
Met vriendelijke groet,
 
Ketil Årdal
Senior Vice President, Commercial Operations
Scandinavian Business Seating
Toon Mampaey
Commercieel Directeur
Scandinavian Business Seating Benelux